Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, si Jesse Eisenberg, actorul care l-a intruchipat in filmul "Reteaua de socializare/ The Social Network", s-au intalnit pentru prima oara, la sfarsitul saptamanii trecute, in timpul emisiunii "Saturday Night Live".

Actorul Jesse Eisenberg, invitat sa prezinte celebra emisiune difuzata de postul NBC, l-a intrebat pe Zuckerberg daca a vazut filmul "The Social Network", care prezinta felul in care s-a nascut reteaua de socializare Facebook.

Fondatorul companiei Facebook a marturisit ca, desi a refuzat la inceput sa faca acest lucru, a acceptat in cele din urma sa vada filmul si a precizat ca il gaseste "interesant", scrie MEDIAFAX.

Cei doi au pus capat scurtei lor intalniri, organizata pe platourile de filmare, strangandu-si mainile in fata multor milioane de telespectatori americani.

Pentru rolul sau din "The Social Network", actorul Jesse Eisenberg a fost nominalizat la premiul Oscar, iar lungmetrajul a fost nominalizat la categoria "cel mai bun film".

  • Lungmetrajul "Reteaua de socializare" a avut parte de un debut de sezon senzational, primind, la inceputul lunii decembrie, titlul de cel mai bun film din 2010 din partea National Board of Review of Motion Pictures.

La cateva zile dupa, "Reteaua de socializare" a fost desemnat cel mai bun film al anului si de reprezentantii tuturor marilor asociatii de critici din Statele Unite: Los Angeles Film Critics Association, Boston Society of Film Critics, New York Critics Circle, San Franciso Film Critics Circle si Toronto Film Critics Association.

Filmul lui Fincher a fost declarat apoi marele castigator la cea de-a 15-a gala Satellite Awards.

"Reteaua de Socializare/ The Social Network", pelicula regizata de David Fincher, a fost recompensata, la jumatatea lunii ianuarie cu patru Globuri de Aur, inclusiv pentru cel mai bun regizor si cel mai bun film.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.