Michelle Obama, prima doamna a Statelor Unite, le-a oferit printului William si logodnicei sale Kate Middleton, intr-un interviu televizat, cateva sfaturi utile despre casatorie.

Cu o casnicie fericita care dureaza de peste 20 de ani, Michelle Obama se afla, in opinia editorilor tabloidului Daily Mail, intr-o pozitie destul de buna pentru a oferi sfaturi despre casatorie, scrie MEDIAFAX.ro.

Vineri, Michelle Obama a oferit cuplului britanic cateva sfaturi care vor putea sa ii ajute pe cei doi tineri sa aiba o casnicie fericita.

"Bucurati-va! Iubiti-va unul pe celalalt si distrati-va! Si, neaparat, mergeti sa va relaxati intr-o luna de miere minunata!", a declarat prima doamna a Statelor Unite in emisiunea "Good Morning America".

Totodata, Michelle Obama a marturisit ca nu a primit deocamdata o invitatie oficiala pentru a participa la ceremonia de casatorie a printului William, ce va avea loc pe 29 aprilie, la renumita Westminster Abbey din Londra.

Ea a mai spus ca nu asteapta in mod deosebit o astfel de invitatie: "La fel ca oricare alt cuplu, ar trebui sa invite doar acele persoane pe care le doresc alaturi de ei in ziua nuntii. E o chestiune personala, privata. Le doresc tot binele din lume".

La finalul interviului, pentru a raspunde criticilor referitoare la faptul ca nu a ales sa poarte o rochie creata de un designer american in timpul unui dineu oficial, organizat recent la Casa Alba in onoarea presedintelui Chinei, optand pentru o indrazneata rochie rosie a regretatului designer britanic Alexander McQueen, prima doamna a Statelor Unite a declarat: "Purtati doar ce va place! Acesta este sfatul meu, acesta este motto-ul meu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.