Barbatii au fost si vor ramane greu de descifrat, indiferent de cat de apropiati sunt de noi.

Ei reusesc de fiecare data sa ne surprinda prin modul de gandire, cu stilul lor de a rezolva problemele sau cu prietenii pe care si-i aleg.

Exista anumite lucruri pe care ei nu vor sa le stim. De fiecare data cand discutia ajunge in punctul in care trebuie sa vorbeasca despre un mic secret de-al sau, barbatul reuseste sa schimbe subiectul sau se supara deoarece nu ii respectam intimitatea.

Iata 8 lucruri pe care niciodata nu vrea sa ti le spuna:

  • 1. Prima experienta sexuala

Daca ti-a spus ca a facut sex pentru prima data la varsta de 15-16 ani, cu siguranta acest lucru s-a intamplat cu doi sau chiar 3 ani mai tarziu. Motivul pentru care te minte in privinta acestui subiect are legatura cu discutiile pe care le avea cu prietenii din timpul adolescentei. Intotdeauna barbatii se considerau mult mai “macho” daca se dezvirginau la o varsta cat mai frageda.

  • 2. Slabiciunile sale

Intotdeauna barbatul este considerat puternic, rezistent cu privire la orice problema. Aceasta este o caracteristica care si lui ii place. De aceea ascunde faptul ca poate fi si sensibil sau ca poate fi induiosat de o drama sau de o poveste reala.

  • 3. Mancarea ta nu este chiar atat de buna

Te dai mare bucatareasa si ii pregatesti cele mai sofisticate feluri de mancare? Ar fi mai bine daca te-ai limita la mancaruri care nu necesita prea mult timp de preparare pentru a avea timp si pentru tine deoarece el va aprecia mancarea ta indiferent de modul in care arata. Niciodata nu iti va marturisi ca nu esti o bucatareasa buna, fiindu-i teama sa nu te raneasca.


  • 4. Cele mai ciudate fantezii

Mintea barbatului zburda pe meleaguri necunoscute femeilor. De aceea, fanteziile lui sunt mult mai neobisnuite decat ale femeii. Pentru a nu parea un obsedat sexual, isi va pastra ideile neobisnuite in materie de sex doar pentru el si poate le va marturisi doar celei de care este se simte extrem de apropiat si in care are incredere totala.
Citeste si:
Ce să faci la primele semne de răceală - 7 sfaturi practice
Ce să faci la primele semne...

Descopera mai multe lucruri pe care barbatii niciodata nu vor sa le spuna pe kudika.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.