Anthony Hopkins, care a lucrat la filmul de groaza "The Rite", a avut un ajutor in plus pe platourile de filmare, unde a fost prezent un adevarat exorcist, cel a carui poveste a stat la baza scenariului productiei
Potrivit contactmusic.com, filmul se contureaza povestea unui tanar preot, personaj interpretat de Colin O'Donoghue, care isi gaseste adevarata chemare dupa ce incearca sa faca o exorcizare.

Productia se bazeaza pe viata parintelui Gary Thomas, a carui poveste a fost redata de Matt Baglio in cartea "The Rite: The Making of a Modern Exorcist".

Thomas, care slujeste la o parohie din Saratoga, California, si-a petrecut o saptamana pe platourile de filmare din Budapesta, pentru a il consilia pe Mikael Hafstrom, regizorul filmului, Mikael Hafstrom. Preotul a declarat ca este multumit de film si spera ca publicul sa gaseasca povestea interesanta si nu infricosatoare.

"Nu este nimic in film de care sa-mi fie rusine. Vreau doar sa fac ce pot ca sa informez oamenii. Nu ma ofenseaza faptul ca unii nu cred. Am vazut tot ceea ce am descris", a declarat Thomas.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.