Mihai Gainusa a declarat ca procesul de recuperare a lui Serban Huidu merge foarte bine.

Revenit vineri de la Innsbruck, Mihai Gainusa a dezvaluit, in exclusivitate pentru „ring”, ca a luat masa cu jumatatea sa de la „Cronica Carcotasilor”, punand astfel capat speculatiilor privind așa-zisele dificultati aparute in procesul de recuperare a lui Serban Huidu dupa accidentul suferit pe 29 decembrie pe o partie de schi din Austria.

“Vineri am fost la Innsbruck, l-am asteptat in hol, n-am mai urcat la el in rezerva, a coborat singur cu liftul, ne-am intalnit, ne-am imbratisat, mi-a zis ca i-a fost dor de mine, si mie de el, am iesit la o cafenea, alaturi, unde am mancat,eu am baut o bere, iar el, un ceai. Perioada de refacere dureaza. Am vorbit cu el, merge pe picioarele lui, pedaleaza pe bicicleta, face exercitii, ca a stat trei saptamani in pat si muschii se atrofiaza. Cu schiurile nu mai merge. A mai slabit si ii sta foarte bine”, a povestit Mihai Gainusa.


Intrebat ce raspuns i-a dat lui Mihai Bendeac, dupa ce acesta s-a oferit sa-i tina locul lui Serban la cronica de la Prima TV, Gaiunsa a declarat ca: "Nu e nevoie sa-i tina cineva locul lui Serban. Ii multumim foarte mult lui Mihai Bendeac pentru oferta, dar preferam parteneri in care sa poti avea incredere ca nu te lasa balta dupa o scurta perioada fara sa te anunte. Am intalnit cazuri, nu vorbesc neaparat de el”.

In replica, Bendeac i-a raspuns carcotasului ca :

"1. Nu a fost o scurta perioada.

2. Am anuntat cu luni inainte.

3. Serban m-a felicitat colegial la telefon cu cateva zile inainte de accident pentru momentul pe care l-am filmat la Becali la palat. Ei, eu cand am plecat, am plecat pentru ca vroiam sa fac momente meborabile/indraznete si nu mai eram lasata€¦

Citeste si:
Reacția lui Șerban Huidu după ce Mihai Găinușă a acceptat...
Reacția lui Șerban Huidu după...

Totodata, eu nu m-am oferit sa-i iau locul lui Huidu la Cronica!!! Doar nu sunt nebun!!! Era vorba de un ajutor pana cand isi revine!!! Fara pretentii materiale!! Am inteles ca nu e nevoie. Dar nu vad cu ce am gresit gandindu-ma sa ajut.. Oricum, multa bafta!!! Pup!" a scris Mihai Bendeac pe blogul personal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.