Rihanna a scos un iepuras din palarie in ultimul sau videoclip pentru piesa "S&M". Cantareata a fost influenta Playboy, Kate Perry si moda rock. Iata un preview, inainte de lansarea oficiala!
Rihanna pregateste lansarea celui mai nou videoclip al sau, intitulat "S&M". Acesta se anunta a fi unul hot, mai ales ca Rihanna s-a fotografiat in ipostaze inspirate de iepurasi Playboy, tinute a la Katy Perry din latex, dar si din moda rock, cu parul rosu ca focul si cu o frizura de aminteste de Slash.

Artista este cat se poate de incantata de noul ei material si nu a ezitat sa isi impartaseasca bucuria pe Twitter, alaturi de fani, potrivit DailyMail. "Am avut un weekend fantastic, pentru ca am filmat cel mai tare videoclip", spune pe Twitter.

Filmarile pentru "S&M", ce face parte de pe albumul "Loud", au avut loc in Los Angeles, in regia lui Melina Matsoukas, cel care a lucrat si la clipurile pieselor "Hard", "Rudeboy" si "Rockstar 101". Videoclipul va fi unul foarte colorat, dupa cum acesta a marturisit. Click aici pentru foto in exclusivitate.




Desi vedeta se bucura de noua ei realizare, exista si un zvon cu iz de scandal sexual asupra ei. Potrivit Apropo.Tv, dupa episodul in care cantareata a fost acuzata de o relatie mai mult decat amicala cu Nicky Minaj, iata ca mai apare o picanterie.

Ieri, tabloidele americane au rasunat, toate vorbind despre o presupusa tanara dornica de afirmare, pe numele ei Tajah Burton, care a scris o carte in care a precizat ca Rihanna a intretinut relatii sexuale cu ea. Potrivit 9AM, Natasha Tajah Burton a descris detaliat cum a cunoscut-o pe Rihanna chiar la inceputurile glorioase ale carierei acesteia si a explicat cum a decurs prima partida de sex cu vedeta.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.