Primim in fiecare dimineata o portie de sanatate prin intermediul ei si are grija sa ne informeze cu privire la cele mai updatate solutii medicale de care avem nevoie.

Fiind medic primar geriatru, si-ar fi dorit sa devina cercetator si sa descopere potiunea magica a tineretii vesice, insa substantele chimice au avut o reactie cu totul neasteptata. Astfel, Oana Cuzino devine un etalon al femeii frumoase, inteligente si puternice din peisajul media autohton, si credem ca acest rol o prinde de minune.

Pentru FOX Magazine, vedeta Pro TV, Oana Cuzino impartaseste secretele unei vieti echilibrate, vorbeste despre reusita profesionala si despre lifestyle-ul unei femei mondene.

  • Ce o defineste pe Oana Cuzino?

Ma definesc mai multe lucruri. Cele mai importante sunt consecventa,atentia la detalii si tot ceea ce tine de noutate.

  • Ai aplicat cunostintele de medicina in emisiunea realizata de tine. Practic, ai deschis un cabinet medical la nivel media. Care sunt satisfactiile din acest punct de vedere?

Satisfactii diverse, in primul rand legate de succesul brandului nostru, ”Ce se intampla, doctore”, absolut original si adaptat preocuparilor reale ale telespectatorilor romani.

  • Care sunt trucurile tale de beauty?

Evit excesele. O dieta sanatoasa,bogata in antioxidanti, care ma ajuta sa imi mentin greutatea constanta, dar si sanatatea. Apoi, in ritm sustinut si constant, miscare, de intensitate moderata, insa. Am un antrenor personal cu care fac Pilates extrem de profesionist,acordand atentie respiratiei corecte si miscarilor dedicate tonifierii si alungirii muschilor. Cred ca Pilates este un sport potrivit nevoilor femeii.

Click aici pentru a citi interviul integral


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.