Doisprezece tinere superbe au acceptat sa lupte pentru a dovedi ca urmatoarea Claudia Schiffer este chiar una dintre ele.

Alegerea celor 12 nu a fost deloc usoara. La preselectia nationala s-au prezentat peste 5000 de concurente, printre care si doua pretendente la inima lui Catalin Botezatu.

Alina Mihaila si Roxana Codreanu, foste concurente in show-ul „Burlacul” au venit la casting cu speranta de a se afirma in lumea modei.

Cele doua nu au fost privite cu ochi buni de celelalte participante, ba chiar Alina Mihaila a intrat in conflict cu mai multe dintre fetele prezente la castingul din Bucuresti, care au atacat-o, intreband-o daca „nu i-a ajuns cat a aparut la televizor”.

Nici Roxana Codreanu, prezenta la castingul de la Sibiu, nu a avut parte de primirea la care se astepta. Cand a vazut-o, Catalin Botezatu s-a ridicat de la pupitrul juriului si i-a lasat pe Mirela Vescan si Liviu Ionescu sa duca mai departe jurizarea. Bote nu a dorit sa influenteze decizia juriului, prin prisma subiectivitatii sale.

Roxana Codreanu este una dintre concurentele de la „Burlacul” de care il leaga o multime de amintiri frumoase. Roscata Roxana a fost remarcata de Catalin inca de la prima intalnire, lui Bote parandu-i-se ca seamana foarte mult cu Mihaela Radulescu.

  • Din pacate, nici Alina Mihaila si nici Roxana Codreanu nu au primit pasaportul pentru frumusete.

Din cele mai bine de 5000 de fete prezente la castingul national, au ramas in competitie doar 12. Ele vor lupta pentru statutul de „next top model”, dar mai ales pentru marele premiu – un contract in valoare de 50.000 de euro, oferit MRA, de una dintre cele mai prestigioase agentii de modeling din Romania.

Din juriul competitiei fac parte: Catalin Botezatu, Mirela Vescan, Gabriel Hennessey, Laurent Tourette si Liviu Ionescu.

Show-ul va fi spectaculos, iar telespectatorii Antena 1 se vor putea bucura impreuna cu cele 12 concurente de locatii luxuriante, sedinte foto inedite, prezentari de moda in marile capitale ale lumii sau invitati deosebiti.

Citeste si:
Catalin Botezatu a suferit un infarct in Turcia
Catalin Botezatu a suferit un...

  • Creat si produs de super top-modelul Tyra Banks, programul a ajuns deja la al 15 lea sezon in Statele Unite unde a inregistrat un succes rasunator.

Show-ul a oferit femeilor de peste ocean sansa unica de a se face remarcate si de a primi pasaportul spre celebritate. Prin intermediul postului Antena 1 care a adus acest format in tara, Romania are acum ocazia sa dovedeasca faptul ca in ceea ce priveste frumusetea are un cuvant important de spus pe toate meridianele.

Astfel, din 3 februarie,in fiecare joi, de la ora 20.20, Antena 1 da startul competitiei frumusetii, intr-un super show gazduit de Catalin Botezatu: Next Top Model.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.