Celebra realizatoare de televiziune Oprah Winfrey a declarat ca are o sora vitrega, despre existenta careia a aflat abia anul trecut.

In timpul unei emisiui de televiziune moderate de ea, Oprah a invitat-o in platou pe sora sa vitrega, Patricia.

Oprah a spus ca mama sa, Vernita Lee, a nascut-o pe Patricia in secret, in 1963, dand copilul spre adoptie, relateaza MEDIAFAX.

Winfrey, in varsta de 56 de ani, a declarat ca la acea vreme ea avea doar 9 ani si locuia cu tatal sau.

"Imaginati-va socul prin care am trecut cand am aflat, acum cateva luni, la sfarsitul lui octombrie (2010, n.r.), ca am o sora care locuieste la doar 90 de minute distanta de mine", a spus Winfrey.

"Mare parte a vietii mele am fost ca o carte deschisa si am crezut ca am vazut totul in emisiunea mea. Si am crezut ca nimic nu ma mai poate surprinde, dar credeti-ma ca m-am inselat", a declarat realizatoarea TV.

La randul sau, Patricia a spus ca, de la varsta de 7 ani, ea a trait doar in orfelinate. De asemenea, aceasta a spus ca a aflat ca este sora celebrei Oprah Winfrey in 2007, dar ca a tinut acest lucru secret, pentru ca stia ca va crea un scandal in mass-media.

"Ea (Patricia, n.r.) nu s-a gandit nici macar o data sa spuna presei ceva. Nu s-a gandit niciodata sa vanda povestea"
, a mai spus Winfrey.

Patricia, care locuieste in Milwaukee, Statele Unite ale Americii, s-a intalnit pentru prima data cu Winfrey in noiembrie 2010, de Ziua Recunostintei.

Populara realizatoare si prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey va pune capat emisiunii care a facut-o celebra, "The Oprah Winfrey Show", in mai 2011, dupa 25 de ani de difuzare si intentioneaza sa prezinte o noua emisiune zilnica pe propriul post de televiziune, OWN, lansat oficial pe 1 ianuarie 2011, in cadrul unui parteneriat cu Discovery Communications.

"The Oprah Winfrey Show", liderul de audienta pe segmentul talk show-urilor diurne din Statele Unite ale Americii, este difuzat din Chicago de postul ABC, pe intreg teritoriul american si in peste 140 de tari. Aceasta emisiune a facut-o celebra pe Oprah Winfrey si a ajutat-o sa stranga o avere estimata de revista Forbes la 2,3 miliarde de dolari.

Citeste si:
Sora Juliei si a lui Eric Roberts s-a sinucis: Familia m-a abandonat
Sora Juliei Roberts si a lui...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.