De la model la purcel. Acesta pare sa fie traseul pe care-o apuca silueta vedetelor de la Hollywood trecute de 50 de ani. Dupa Kirstie Alley (53 ani), care deja arata de parca i-ar trebui nu unul, ci doua scaune alaturate ca sa se aseze, blonda Cybill Shepherd (54) a apucat-o pe drumul obezitatii. Transformarea e destul de socanta: din trupul tras prin inel pe care i l-am admirat in serialul care a facut-o celebra ("Maddie si David", in care a jucat cu Bruce Willis), Cybill, fost manechin, afiseaza acum un fund impozant si o burta pe masura. Ea spune ca a luat numai vreo 15 kilograme, pentru ca asa-i cere rolul pe care-l joaca acum (tot intr-un serial), dar 15 kilograme n-ar fi putut s-o deformeze atat de tare incat colegii de platou sa n-o recunoasca.

"Zau ca nu mi-am dat seama ca e ea cand am vazu-t-o prima oara. Are fundul mare si burta ca de gravida si o gramada de grasime pe brate", le-a povestit unul dintre actori - se pare Elliott Gould - reporterilor de la National Enquirer, care ulterior au surprins-o in fotografii pe Cybill. Dupa spusele aceluiasi tip, vedeta nu e deloc deranjata de kilogramele in plus, ba chiar e impacata cu situatia. Ea recunoaste ca a tinut de multe ori in viata regim, mai ales pe vremea cand "activa" si ca manechin, si nu crede ca va mai avea vointa s-o ia de la capat o data ce serialul se va termina, iar contractul nu-i va mai impune o anumita greutate corporala. Nici la liposuctie nu vrea sa apeleze, pentru ca se teme, asa ca probabil va trebui sa-si innoiasca garderoba cu haine XL. Sau XXL, daca lucrurile evolueaza...

A avut cancer!

In urma cu trei ani, la un control de rutina, lui Cybill Shepherd i s-a descoperit o forma rara de cancer de piele. A fost tratata si acum e vindecata, dar a tras o sperietura zdravana si a hotarat sa se fereasca de razele soarelui pe cat posibil, pentru a nu risca o recidiva. Asa se face ca in poza alaturata actrita a fost surprinsa "infasurandu-se" intr-o haina groasa, desi afara erau 27 de grade Celsius!


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.