Celebrele actrite de la Hollywood foloseau in "lupta" cu nedoritul par facial un instrument cat se poate de banal: lama de ras, a declarat fosta esteticiana a celor doua vedete.

Esteticiana Kate Somerville a precizat intr-un interviu recent, acordat site-ului Style.com, ca cele doua staruri obisnuiau sa se rada pe fata pentru a avea pielea complet neteda. In acelasi scop, acestea apelau in mod frecvent si la sedinte de exfoliere, potrivit MEDIAFAX.

Esteticiana americana a infirmat, totdata, "mitul" prezent in cultura populara, potrivit caruia daca o persoana se rade pe fata de prea multe ori, atunci firele de par vor creste mai groase si mai intunecate.

Marilyn Monroe a devenit o adevarata legenda dupa moartea tragica, in 1962, cauzata de o supradoza de medicamente. Actrita americana a fost celebra si pentru relatiile pe care le-a avut cu o serie de barbati faimosi ai acelor vremuri, inclusiv cu dramaturgul Arthur Miller, unul dintre cei trei soti ai actritei, dar mai ales presedintele american John F. Kennedy, cu care se presupune ca a avut o aventura.

Actrita Elizabeth Taylor si-a castigat celebritatea la varsta de 12 ani, cu rolul din filmul "Vis de glorie" (1944). Recompensata de-a lungul carierei cu doua premii Oscar, pentru "Butterfield 8" (1960) si "Cui ii e frica de Virginia Woolf?" (1966), in plan personal, Taylor a avut o viata tumultoasa, fiind casatorita de opt ori, dintre care de doua ori cu actorul Richard Burton.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.