Organizatorii Campionatului de Gatit in Aer Liber de la Cluj-Napoca discuta cu staff-ul bucatarului britanic Jamie Oliver pentru ca acesta sa fie prezent la competitia care va avea loc in septembrie.

Responsabilul media al Campionatului de Gatit in Aer Liber de la Cluj-Napoca, Radu Zarnescu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX ca un raspuns din partea staff-ului lui Oliver ar trebui primit la mijlocul lunii februarie.

"Suntem inca din 2009 in discutii cu staff-ul lui Jamie Oliver pentru ca acesta sa vina in septembrie la Cluj-Napoca, la Campionatul de Gatit in Aer Liber. Oliver are un program foarte plin, stabilit cu doi ani inainte, si asteptam un raspuns pozitiv sau negativ la jumatatea lunii februarie. Jamie Oliver este un showman adevarat si va face demonstratii de gatit pentru public", a spus Zarnescu.

Potrivit acestuia, in cazul in care bucatarul britanic isi va da acceptul si va veni la Cluj, va fi numit si in juriul concursului culinar.

Campionatul International de Gatit in Aer Liber va avea loc in parcarea unui mall din Cluj-Napoca, intre 9 si 11 septembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.