Al patra si a cincea parte din drama SF Matrix ar putea fi 3D. Creatorii Andy si Larry Wachowski au declarat ca vor sa revolutioneze acest gen de film.
Keanu Reeves a dezvalui ca exista planuri in curs de desfasurare pentru inca doua parti ale trilogiei "Matrix".

Potrivit contactmusic, actorul, care apare in pielea lui Neo, in drama science fiction, a discutat impreuna cu scriitorii francizei Andy si Larry Wachowski, despre posibilitatea de a filma in 3D cele doua noi filme. In plus ei asteapta cateva sfaturi de la creatorul Avatar, James Cameron.


Oricum, fratii Wachowskis au declarat ca abia asteapta sa scoata pe piata ceva "ce nu s-a mai vazut" in intreaga lume, adaugand ca "vor incerca sa transforme intreaga perceptiei asupra filmelor de acest gen."

Potrivit Ain't It Cool News, duo-ul Wachowskis vor finaliza intai noua lor productie 'Cloud Atlas', inainte de a se apuca serios de munca pentru seria Matrix.

Primele trei filme din seria "Matrix" - "Matrix" (1999), "Matrix - Reincarcat" (2003) si "Matrix - Revolutii" (2003) - au generat incasari totale de 1,6 miliarde de dolari pe plan mondial.

Keanu Reeves s-a consacrat la Hollywood cu personajul Neo din trilogia SF "Matrix". Alte roluri importante sunt cele din filmele "Dragoste si moarte in Idaho" (1991), alaturi de River Phoenix, "Pact cu diavolul" (1997), alaturi de Al Pacino, precum si "Speed - Cursa infernala" (1994) si "Constantin" (2005).

In ianuarie 2005, Reeves a fost recompensat cu o stea pe celebrul Walk of Fame de la Hollywood. Printre cele mai recente roluri ale starului american se numara cel din filmul SF "Ziua in care Pamantul se opri", dar si cel din "Vietile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee", regizat de Rebecca Miller, in care joaca alaturi de Robin Wright.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.