Actrita Zsa Zsa Gabor a fost externata, dintr-un spital din Los Angeles, la opt zile dupa ce i s-a amputat piciorul drept, de deasupra genunchiului, a anuntat purtatorul ei de cuvant.

John Blanchette, purtatorul ei de cuvant, a declarat ca medicii sunt multumiti de modul in care evolueaza starea sa de sanatate.

Operatia a avut loc pe 14 ianuarie, la Ronald Reagan UCLA Medical Center, si i-a salvat viata actritei americane, care facuse cangrena, transmite MEDIAFAX.

Gabor, care a avut o infectie la picior timp de mai multe luni, a fost internata in spital pe 2 ianuarie, dupa ce eforturile de a-i salva membrul cu ajutorul antibioticelor nu au dat rezultate.

Zsa Zsa Gabor, in varsta de 93 de ani, are mari probleme de sanatate inca din iulie anul trecut, cand a cazut si a suferit o fractura de sold. In urma acestui accident, zona soldului drept s-a infectat, tesuturile devenind cangrenoase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.