Actorul Mitica Popescu a fost internat saptamana trecuta la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce si-a fracturat o mana, au declarat surse medicale.

Mitica Popescu a fost internat joi la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce a cazut si a suferit o fractura de umar, au precizat sursele citate pentru MEDIAFAX.

Spectacolul "Descult in parc" de la Teatrul de Opereta "Ion Dacian" din Bucuresti, in care Mitica Popescu interpreta rolul Velasco, programat initial pentru 30 noiembrie 2010, a fost amanat pentru 25 ianuarie, dupa ce actorul s-a accidentat usor la o mana.

In perioada de recuperare a lui Mitica Popescu, rolul Velasco va fi interpretat de George Mihaita, directorul Teatrului de Comedie din Bucuresti.

Mitica Popescu face parte in prezent din echipa de actori a Teatrului Mic din Bucuresti si este gazda emisiunii de pe TVR 2 "D'ale lu' Mitica".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.