Actrita Cameron Diaz a declarat intr-o emisiune de televiziune ca, in timpul liceului, a cumparat marijuana de la rapperul Snoop Dogg, care pe atunci era colegul ei.

Vorbind despre rapperul american Snoop Dogg in cadrul unei emisiuni TV, Diaz a declarat: "Am fost la acelasi liceu. El era cu un an mai mare decat mine. Era foarte inalt si slab si avea parul impletit in codite. Si sunt foarte sigura ca am cumparat marijuana de la el. Cu siguranta am facut-o!", a spus actrita, conform MEDIAFAX.

Snoop Dogg, pe numele sau real Cordozar Calvin Broadus, si Cameron Diaz au urmat un liceu din Long Beach, California.

"Liceul a fost o perioada destul de grea. (...) Ma bateam destul de des, mai degraba cu baieti decat cu fete"
, a mai povestit actrita, potrivit dailymail.co.uk.



Cameron Diaz a putut fi vazuta, recent, pe afisele filmelor "Viata pentru sora mea", "Cutia" si in comedia "Knight and Day", in care joaca alaturi de Tom Cruise.

Cameron Diaz a terminat de curand filmarile pentru comedia "Bad Teacher", in care joaca alaturi de fostul ei iubit, cantaretul Justin Timberlake.

  • Snoop Dog, cunoscut si sub numele de Snoop Doggy Dog, este un rapper american emblematic pentru curentul gangsta' de la inceputul anilor '90.

Primele doua albume individuale, "Doggystyle" si "Tha Doggfather", s-au bucurat de un enorm succes, primul obtinand patru discuri de platina.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.