Cantaretul Ilie Micolov a fost internat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Bacau in urma cu doua zile, avand o patologie mixta si pulmonara.

Ilie Micolov are o patologie mixta si pulmonara si este internat la sectia pneumologie, a declarat pentru MEDIAFAX Gabriel Gavrila, managerul spitalului.

"In prezent este internat si i se administreaza tratament. Starea lui este mai buna", a explicat Gabriel Gavrila, managerul spitalului.

Ilie Micolov, in varsta de 61 de ani, s-a nascut la Suceava si a fost atras de muzica din copilarie.

"Pana la muzica am fost economist la Directia Sanitara a judetului Suceava. Birou, raspunderi sociale, pana la 29 de ani. Atunci s-a ivit portita care m-a aruncat in muzica si despre care eu cred ca a fost o deraiere. M-am trezit deodata in arta si ii multumesc lui Dumnezeu ca am putut sa fac la fel de bine", scrie artistul pe site-ul sau oficial.

O perioada a fost consilier pe teme muzicale al radioului, a aparut in spectacolele Teatrului "Constantin Tanase" din Bucuresti si a sustinut turnee alaturi de formatia Romanticii.

In 1983, cand avea 34 de ani, a compus melodia "Dragoste la prima vedere", care i-a adus recunoasterea publicului. Succesul extraordinar cu "Dragoste la prima vedere", piesa pe care radioul public o difuza frecvent, i-a determinat pe cei de la Sectia de Cultura sa-i propuna imprimarea unui disc de autor, pe care l-a realizat impreuna cu Mircea Dragan.

Piesa va beneficia, la 23 de ani de la lansare, de un videoclip. Albumul a fost reeditat de aproximativ 20 de ori, ajungand la 600.000 de exemplare vandute. "A fost un succes de piata. Poate ca ochii Mariei Tanase - care au fost pusi pe coperta - m-au vegheat si au facut ca muzica mea sa se vanda atat de bine!", spune Ilie Micolov pe site-ul sau oficial.

Printre albumele pe care le-a lansat se numara "Cine te iubeste", "Din Bucovina - muzica populara", "Ultima noapte de iubire".

Citeste si:
Artistul Ilie Micolov a murit in urma unui stop cardiorespirator
Artistul Ilie Micolov a murit...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.