Dupa ce a filmat pentru videoclipul piesei "Better Than Love" in urma cu cateva luni, Laura continua colaborarea cu britanicii si apare in cel mai recent clip al lor, "Sunday".
Formatia Hurts tocmai a lansat cel mai nou material video realizat dupa melodia „Sunday“, inclusa pe albumul „Happiness“. Regia ii apartine lui W.I.Z., un nume cu greutate in Marea Britanie, care a mai colaborat si cu Massive Attack, The Chemical Brothers, Oasis, Stereophonics, All Saints si Marilyn Manson.

Potrivit Ok Magazine, filmarile au avut loc la sfarsitul lunii decembrie, la studiourile MediaPro din Buftea si au durat mai mult de 16 ore. Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, costumele de scena comandate special la Londra nu au mai ajuns la destinatie. Cea care a salvat situatia a fost stilista Maria Miu, care a fost nevoita sa improvizeze pe loc cateva tinute.

  • Laura Cosoi se declara incantata de colaborarea cu trupa Hurts, precum si de echipa de profesionisti alaturi de care a lucrat.


"Aceasta este a doua mea colaborarea cu trupa Hurts. Daca in primul clip, cel pentru piesa "Better than love", eram un personaj androgin, de aceasta data juca rolul unei ispite a lui Orfeu din Infern. Sansa de a ma intalni cu W.I.Z si cu cei din trupa Hurts a carei fana m-am declarat ulterior a fost pentru mine o experienta unica, deosebita si m-am simtit privilegiata ca am facut parte dintr-un cast atat de valoros din punct de vedere artistic", a declarat vedeta, potrivit Apropo.ro.

Regizorul W.I.Z. a mai lucrat cu nume sonore din muzica internationala precum Massive Attack, Oasis, Kaiser Chiefs, All Saints, Stereophonics, The Chemical Brothers sau Marilyn Manson.

Hurts este un duo britanic apartinand genului muzical synthpop, format in Manchester si compus din Theo Hutchcraft (vocalist) si Adam Anderson (producator). In iulie 2009, trupa a fost numita "Trupa Zilei" pe site-ul britanic The Guardian.

  • Trupa de mare succes in randul publicului englez, Hurts, a concertat pentru prima data in Bucuresti, pe data de 11 noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.