"Ryan Reynolds nu este iubitul meu, la ora actuala, in viata mea exista un singur barbat...", a declarat actrita americana.
Potrivit People, Sandra a negat presupusa relatie cu Ryan, in jurul careia s-au iscat prea multe zvonuri in ultima vreme.

"Cred ca majoritatea femeilor din Statele Unite vor fi extrem de incantate, deoarece el nu este iubitul meu. Este doar un prieten minunat, ce mi-a fost alaturi timp de 10 ani",
marturiseste vedeta, in varsta de 46 de ani, in cadrul unui interviu inainte de a aparea pe covorul rosu al decernarii Globurilor de Aur. [Cele mai frumoase tinute de la Globurile de Aur 2011]

Bullock, care in prezent lucreaza la o noua productie "Extremely Loud and Incredibly Close", impreuna cu Tom Hanks, a precizat ca singurul barbat din viata ei este Louis: "Imi ocupa tot timpul si nu va fi disponibil pana la varsta de 18 ani", glumeste Bullock.

goldenglobes.org


Actrita americana Sandra Bullock va juca din nou alaturi de Ryan Reynolds in comedia de actiune "Most Wanted". Noua pelicula este un proiect al scenaristului Peter Chiarelli, care a lucrat si la comedia "The Proposal", in care Bullock si Reynolds au jucat impreuna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.