Fergie, solista formatiei Black Eyed Peas, isi demonstreaza "talentele ascunse" intr-o reclama pentru compania americana Dr Pepper, care a lansat recent o noua bautura racoritoare cu aroma de cirese, informeaza dailymail.co.uk.
In reclama pentru Cherry Dr Pepper Fergie apare imbracata ca o "sirena", cu parul negru si buzele vopsite intr-o nuanta de rosu aprins. De altfel, ambalajul noului produs este dominat de culorile negru si rosu, scrie MEDIAFAX.

La inceputul spotului, cantareata este prezentata din profil, cu capul lasat pe spate si isi toarna in gura "un suvoi" de Cherry Dr Pepper, tinand cutia de suc la mare distanta deasupra capului. In secundele urmatoare, pe acordurile piesei "Here I Come", ce apare pe albumul solo al artistei americane, Fergie incepe sa faca o serie de grimase, simuland ca mesteca ceva. Dupa aceea, ea scoate din gura codita innodata a unei cirese.

Acest "truc" a fost prezentat pentru prima data pe micile ecrane americane in 1990, intr-un episod din serialul "Twin Peaks", de actrita Sherilyn Fenn, interpreta personajului Audrey Horne, care a innodat o coada de cireasa folosindu-si doar limba.

Potrivit editorilor tabloidului Daily Mail, Fergie seamana foarte mult in reclama pentru Dr Pepper cu personajul interpretat de Sherilyn Fenn. Difuzat din 1990 pana in 1991 de postul american ABC, serialul "Twin Peaks" a fost o adevarata experienta senzoriala pentru telespectatori, fiind regizat de un David Lynch care incerca sa revolutioneze formatul emisiunilor de televiziune din acea epoca.

Trupa Black Eyed Peas, compusa din Fergie, Will.i.am, Apl.de.ap si Taboo, a fost recompensata cu trei premii Grammy, iar albumele ei au fost vandute in peste 20 de milioane de exemplare in intreaga lume.

Trupa americana a concertat si la Bucuresti, in 2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.