Mark Zuckerberg s-a mutat intr-o noua casa, pentru a fi mai aproape de sediul companiei, unde petrece zilnic cate 16 ore.

Noua proprietate, pentru care Zuckerberg plateste chirie lunar, are 3.800 mp, are cinci dormitoare si este dotata cu camere de supraveghere.

Locuinta anterioara avea o suprafata de 2.350 mp si patru dormitoare, chiria ridicandu-se la aproximativ 7.800 de dolari.

Mark Zuckerberg este la 26 de ani unul dintre cei mai tineri miliardari din industria IT. Acesta a fondat in 2004, intr-un dormitor de la Universitatea Harvard, reteaua de socializare care are in prezent peste 500 de milioane de utilizatori la nivel mondial. Zuckerberg a fost desemnat "Omul anului 2010" de catre publicatia Time
.

Facebook a inregistrat un profit net de 355 de milioane de dolari in primele noua luni ale anului trecut si venituri de 1,2 miliarde de dolari, potrivit informatiilor furnizate de Goldman Sachs.

Click aici pentru galerie foto

Sursa: Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.