Specialistii in astrologie sunt de parere ca anul 2011 va fi unul cu numeroase suprize pe plan sentimental pentru nativii mai multor zodii. Afla care sunt acestea.


1. Berbec


Persoane pasionale, insistente si dornice de angajament, nativii din zodia Berbec se vor bucura de un an plin de evenimente. La inceput, relatia poate parea distanta si dificila, insa daca vor pune suflet si se vor dedica partenerului, angajamentul se va transforma intr-unul pe termen lung. Ganditi cu inima si nu cu mintea si bucurati-va de fiecare moment petrecut alaturi de partener
.

Dragostea poate veni in orice moment din acest an, asa ca pregatiti-va sa iubiti. Jupiter va ajuta sa fiti optimiste si deschise catre noi inceputuri. Cele mai potrivite zodii pentru voi sunt Gemeni, Sagetator si Varsator.

2. Gemeni

Idealurile si planurile voastre in ceea ce priveste o relatie se vor concretiza in prima jumatate a acestui an. Petreceti cat mai mult cu prietenii in oras pentru a putea cunoaste si alte persoane. Lunile mai si iunie anunta o intalnire pasionala care se poate transforma intr-o dragoste profunda, de lunga durata.

Exista posibilitatea ca dragostea sa vina o data cu o oferta pe care nu o veti putea refuza. Totul este imprezibil, exact cum va place.

3. Leu

Anul 2011 va fi unul extrem de aglomerat pentru nativii din zodia Leu. Este momentul ideal pentru a lamuri orice cearta sau nemultumire din trecut si a incepe o noua relatie alaturi de o persoana devotata si de incredere. Vor exista numeroase zile aventuroase, pline de pasiune, in special in luna martie.

Citeste topul integral pe Kudika.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.