Realizatorul TV Serban Huidu se simte bine si face exercitiile din programul de recuperare fizica la Spitalul Universitar din Innsbruk (Austria), insa nu se stie deocamdata cand se va intoarce in tara, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX reprezentantii postului Prima TV.

Pe 6 ianuarie, Prima TV a anuntat ca Serban Huidu a inceput exercitiile fizice de recuperare, proces programat sa dureze circa doua saptamani, la Spitalul Universitar din Innsbruk, programul urmand sa fie continuat la o clinica din Romania.

La aproape o saptamana de la accidentul pe care l-a suferit pe o partie de schi din apropierea statiunii austriece, pe 29 decembrie, Serban Huidu a parasit sectia de Terapie Intensiva si a fost mutat intr-o rezerva a spitalului din Innsbruck, transmite MEDIAFAX.

Vlad Huidu, fratele lui Serban, a spus pe 6 ianuarie ca starea realizatorului TV evolueaza in fiecare zi. "L-au mutat de la Terapie Intensiva intr-o rezerva. Starea lui este buna, evolueaza in fiecare zi foarte bine. Asteptam momentul in care va iesi din spital pentru a putea oferi mai multe informatii despre ce s-a intamplat, despre starea lui", a spus Vlad Huidu.

Huidu se tine de glume in spital


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.