Adrian Simionescu, cunoscut drept Adi Minune, a realizat in 2010 venituri de doar 904 de lei, reprezentand indemnizatia primita pentru functia de consilier local in comuna Stefanestii de Jos, judetul Ilfov.

Adi Minune a scris in declaratia de avere ca in 2010 a obtinut 904 lei din indemnizatia de consilier, informeaza MEDIAFAX.

Veniturile de 940 de lei, reprezentand indemnizatia primita pentru functia de consilier local, sunt singurele mentionate in declaratia de avere.

  • Adrian Simionescu detine cate un teren in Afumati si Corbeanca si alte noua in Stefanesti, toate fiind cumparate.
  • Cantaretul mai detine cinci imobile, dintre care o casa in Bucuresti si alte patru in Stefanesti.

  • La capitolul "Autovehicule", Adi Minune a mentionat ca detine doua masini Mercedes si cate un BMW si un Porsche.
  • Simionescu nu a mentionat in declaratia de avere ca ar avea vreun cont bancar, el scriind doar ca are un credit la SC Eurial Leasing de 339.000 de euro, contractat in 2007 si scadent in 2022.

Declaratia de avere a fost completata in 15 octombrie 2010.

Adrian Simionescu a completat in aceasta ultima declaratie toate terenurile si casele, nementionate in declaratia anterioara, din 2009, ceea ce a dus la verificarea lui de catre Agentia Nationala de Integritate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.