Nicolas Cage a primit ingrijiri medicale in Spitalul CF 2 din Capitala, pentru o rana la picior provocata de cizmele pe care le-a purtat in timpul unor filmari la "Ghost Rider 2", care se desfasoara chiar in unitatea sanitara.

"Nicolas Cage avea o rana la picior din cauza cizmelor. A fost tratat si si-a continuat treaba. Platoul pe care filmeaza este instalat chiar langa Clinica de ortopedie", a declarat medicul ortoped Bogdan Ionescu, de la Spitalul CF 2, potrivit MEDIAFAX.

Actorul Nicolas Cage se afla in Romania pentru filmarile celui mai recent proiect al sau, "Ghost Rider 2".

Nicolas Cage s-a intors in Bucuresti, la sfarsitul lunii noiembrie 2010, pentru a filma in studio si in mai multe locatii din Capitala pentru productia "Ghost Rider 2". Si anul trecut celebrul actor a filmat in mai multe locuri din Romania.

La fel ca in primul film "Ghost Rider", rolul principal in "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance" ii apartine lui Nicolas Cage, avandu-i alaturi de data aceasta pe Violante Placido ("Americanul") si Ciaran Hinds ("Harry Potter si Talismanele Mortii" si "Va curge sange").

  • Actorii romani care joaca alaturi de Nicolas Cage sunt Cristi Iacob, Valentin Popescu, Sorin Tofan, Constantin Puscasu si Ioan Andrei Ionescu.

Pelicula este regizata de Mark Neveldine si Brian Taylor, care au mai regizat impreuna "Crank", "Crank: High Voltage" si "Gamer", si este produsa de Sony Pictures.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.