Shakira a pus capat relatiei pe care o avea de 11 ani cu Antonio de la Rua, fiul fostului presedinte argentinian Fernando de la Rua.

Potrivit huffingtonpost.com, cantareata columbiana si Antonio, care este si agentul ei, spun ca vor continua sa lucreze impreuna si decizia despartirii este “temporara”.

"In cei 11 ani petrecturi impreuna ne-am iubit foarte mult, am avut grija unul de celalalt si ne-am sustinut reciproc. Au fost cei mai frumosi ani din vietile noastre si datorita acestei iubiri si respectului pe care ni-l purtam reciproc, am fost un cuplu extraordinar. Totusi, din luna august 2010, am luat decizia sa luam o pauza.

Am continuat, insa, sa colaboram si am pastrat o relatie apropiata. Noi vedem aceasta pauza ca ceva temporal, timp in care vom continua sa fim parteneri in plan profesional

Antonio ramane managerul meu. Suntem colegi si asociati, demaram proiecte impreuna si comunicam excelent. Prietenia noastra este invincibila. Nu vom acorda interviuri in acest sens si ne dorim ca aceasta decizie sa fie respectata si sa nu nasca zvonuri, deoarece este o etapa foarte sensibila a vietii noastre”, scrie cantareata pe site-ul sau.


Potrivit publicatiei spaniole, Cuore, citata de x17online.com, Shakira si Pique, care s-au intalnit in Africa de Sud, la Cupa Mondiala, au petrecut cateva nopti romantice intr-un hotel din Ibiza.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.