Actorul american Michael Douglas, in varsta de 66 de ani, a anuntat intr-un interviu televizat, acordat postului american NBC, ca a invins cancerul de gat cu care a fost diagnosticat in august 2010.

In acest interviu, actorul din "Basic Instinct" a declarat: "Tinand cont de faptul ca tumoarea a disparut si in functie de ceea ce stiu deja despre acest fel de cancer, este probabil sa fi invins boala".

Starul american a precizat insa ca trebuie sa faca teste in fiecare luna, pentru a se asigura ca vindecarea sa este completa, relateaza MEDIAFAX.

"Tatal meu (actorul Kirk Douglas) are 94 de ani. Ma simt increzator in genele mele",
a declarat Michael Douglas. "Insa am intrat in mod clar in a treia etapa a vietii mele. Sunt mai constient acum de timpul care mi-a mai ramas de trait si de felul in care vreau sa mi-l petrec", a adaugat actorul american.

Marturisind ca mananca "precum un capcaun" pentru a recupera cele 15 kilograme pierdute in timpul terapiei, sotul actritei Catherine Zeta-Jones a declarat, totodata, ca felul in care se gandeste la persoanele care-i sunt apropiate s-a schimbat odata cu aparitia bolii.

"Dintr-o data, afectiunea familiei, a prietenilor, a fanilor m-au impresionat intr-un mod extrem de profund, pe care nu as fi putut sa mi-l imaginez in trecut. Iar acest lucru m-a facut sa constientizez mai bine valoarea si importanta familiei si a prietenilor"
, a declarat starul american.

  • De-a lungul unei cariere de peste patru decenii, Michael Douglas a castigat doua premii Oscar, unul in calitate de producator al filmului "Zbor deasupra unui cuib de cuci", impreuna cu Saul Zaentz, in 1976, iar celalalt pentru rolul din filmul "Wall Street".

Michael Douglas a aparut in numeroase lungmetraje
, precum "Idila pentru o piatra pretioasa" si "Wonder Boys", insa rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de politie Steve Keller, pe care l-a interpretat in cele 98 de episoade ale serialului de televiziune "Strazile din San Francisco", difuzat de postul ABC intre anii 1972 - 1976.

Unul dintre actorii de prim rang de la Hollywood si fiu al unui alt actor de legenda, Kirk Douglas, Michael Douglas a jucat in 40 de lungmetraje, din toate genurile, remarcandu-se in "Atractie fatala" (1987), "Instinct primar" (1992), "Cadere libera" (1993), "Hartuire sexuala" (1994), "Jocul" (1997), "Trafic" (2000).

Citeste si:
10 motive intemeiate care au determinat celebritatile sa se lase...
10 motive intemeiate care au...

Cel mai recent film in care apare actorul este "Wall Street: Banii sunt facuti sa circule", de Oliver Stone, lansat in toamna anului trecut, in care Douglas a interpretat din nou rolul magnatului Gordon Gekko din pelicula "Wall Street" (1987), semnata de acelasi regizor.

  • Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones s-au casatorit in noiembrie 2000 si au impreuna doi copii. Actorul mai are un fiu, Cameron, din prima lui casnicie cu Diandra Douglas.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.