Foarte putini oameni pot canta ca Rihanna, dar cel putin acum ei pot mirosi precum ea.

Celebra cantareata isi lanseaza propriul parfum, numit "Reb'l Fleur", care va fi promovat printr-o campanie de publicitate in care cantareata apare in ipostaze seducatoare, informeaza dailymail.co.uk.

Cantareata, in varsta de 22 de ani, apare intr-una dintre imaginile campaniei de promovare a parfumului, invelita in matase roz si tinand in mana un trandafir roz.


Sursa foto: captura din dailymail.co.uk.

Rihanna a declarat ca sursa ei de inspiratie pentru numele parfumului, "Reb'l Fleur", este chiar bunica ei. "Bunica mea din Barbados obisnuia sa-mi spuna ca sunt floarea ei rebela".

Cantareata a adaugat ca a fost foarte dificil sa gaseasca compozitia potrivita pentru parfumul sau.

"De-a lungul anilor, am combinat arome diferite pentru a obtine ceva care sa ma reprezinte… Dar am vrut ceva care sa transmita "'Rihanna a fost aici…ceva delicios si special, o aroma cu aluzii subtile care persista si lasa o amintire sexy", a spus cantareata.

Noul parfum va fi disponibil in magazine la inceputul lunii februarie, in apropierea sarbatorii de Sfantul Valentin, la un pret de 49 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.