Pelicula regizata de Mel Gibson i-a adus celebrei actrite mai mult critici decat laude.

Desi un real succes, rolul actritei Maia Morgenstern din "Patimile lui Hristos" nu a adus cu sine alte proiecte peste Ocean, din cauza controverselor pe care filmul le-a starnit.

"E normal, pentru ca am fost pedepsita, mi s-a si spus lucrul asta! Mi s-a spus textual. Si mi-a fost greu un timp si dupa aia. Acum nu mai am nici un fel de sentiment vizavi de acest episod. Doar am constatat, am luat act si nu ma las coplesita deloc. Sunt acelasi artist. Pe langa asta, nici n-am raspuns conform standardelor: 'Acest rol mi-a schimbat viata'. Nu, acest rol nu mi-a schimbat viata sau conceptiile. A fost o mare tragedie ca n-am spus asta! De fapt, aici a fost problema, in ceea ce ma priveste", a declarat Maia Morgenstern cu privire la acest subiect, intr-un interviu pentru Puterea.

Potrivit actritei, unul dintre subiectele delicate pe marginea filmului a fost faptul ca este evreica. "Problema a fost ca eu nu ma aliniez, nu ma conformez, nu ma supun... ca si cum a fi actor e pe religii", a adugat actrita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.