O brasoveanca va reprezenta Romania in concursul international de frumusete Miss Tourism International 2011, care va avea loc in Malaezia.

In varsta de 24 de ani, Andreea Rotaru are 1.72m inaltime si dimensiuni 89-60-88 .

"In total, in concurs au fost 16 concurente din mai multe orase ale tarii. Probele au fost cele clasice, tinute casual, tinute de seara si lenjerie intima. Andreea Rotaru va fi timp de un an imaginea Miss Tourism Romania si, de asemenea, a semnat un contract de management exclusiv cu agentia de modele President Models Agency, avand in acest moment sansa reala de a profesa ca model la nivel international", a afirmat Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agentiilor President Models si Exclusiv Event, organizatorul acestui eveniment, potrivit MEDIAFAX.

Onoarea de a castiga titlul Miss Tourism Romania 2010 si sansa de a reprezenta Romania intr-un concurs international de un asemenea prestigiu au facut ca aceasta experienta sa fie cu adevarat una de neuitat pentru mine, de departe cea mai frumoasa experienta din viata mea. In timpul cantonamentului din Deva, mi-am facut prietene noi din randul concurentelor cu care am promis sa tinem lagatura si sa ne vizitam dupa concurs, am avut sansa sa cunosc o multime de oameni, am vizitat locuri turistice si istorice.Ma bucur enorm ca am avut curajul sa imi incerc sansele cand m-am inscris online pe www.exclusivevent.ro pentru selectia nationala, deoarece acum multe dintre lucrurile la care doar visam la un moment dat au devenit realitate iar altele sunt pe cale de a se realiza", a declarat, pentru observator.a1.ro, Andreea Rotaru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.