Vezi ce spun astrele despre zodia ta

  • Zodia Berbec

In acest an astrele iti sunt alaturi daca vrei sa avansezi in domeniul in care activezi, insa va trebui sa iti cauti un nou loc de munca, unul cu mult mai mare potential financiar. Vei avea noroc daca iti depui CV-ul si pui in miscare relatiile pe care le ai pe plan social. In plus, participa pe parcursul anului la concursuri diverse, deoarece sunt mari sanse sa castigi bani sau premii substantiale.

  • Zodia Taur

Anul 2011 iti aduce numeroase oportunitati pe planul afacerilor mici si mijlocii, in urmatoarele domenii: alimentatii publice, saloane de frumusete, marketing. Fructifica-ti ideile si depune efort pentru a extrage maxim de profit. Astrele iti aduc sansa de a pune bazele unui proiect banos legat de agricultura, daca ai un pic de inclinatie spre acest sector nu rata sansa care iti intretaie calea.

  • Zodia Gemeni

In acest an vei avea noroc in vanzari si negocieri. Cauta-ti locuri de munca part-time in vanzari, pe baza de comision. Dupa primele luni, vei reusi sa te dezvolti frumos pe plan financiar. Poti castiga bani din traduceri sau din a scrie articole pentru reviste, in domeniul in care ai experienta. Trimite cat mai multe CV-uri in prima parte a anului.

  • Zodia Rac

Caile financiare sunt complicate pentru tine in anul 2011 si vei avea parte de prosperitate daca iti faci un plan de afaceri detaliat si nu cauti castigurile rapide, ci le alegi pe cele de lunga durata. Poti dezvolta o afacere in domeniul turismului sau in cel artistic / design / artizanat. Astrele iti arata o cale de a te realiza in domeniul social (medicina, asistenta sociala, psihologie) si vei putea pune bazele unei cariere in strainatate daca te orientezi spre programe de voluntariat in domeniul social, care vor reprezenta apoi o frumoasa trambulina spre un job bine platit.

Citeste articolul complet pe kudika.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.