Noul idol al adolescentilor vrea sa vina in Romania pentru a-i incuraja si imbratisa pe copiii orfani.
Justin Bieber, in varsta de 16 ani, a declarat ca se simte "bantuit" de imaginile cu orfelinatele din Romania pe care le-a vazut la televizor si este hotarat sa faca tot ce poate pentru a-i ajuta, chiar daca acest lucru va consta, pentru moment, doar intr-o imbratisare, scrie femalefirst.co.uk.

"Sunt multi copii orfani in Romania, care nu sunt niciodata imbratisati, care nu se simt iubiti. Este foarte trist. Vreau sa merg acolo si sa ii imbratisez", a declarat cantaretul, adaugand ca de fiecare data cand vede la la televizor imagini cu copii din lumea intreaga care duc o viata grea, se gandeste la idolul sau Michael Jackson si simte ca trebuie sa faca ceva sa-i ajute.


46863, HOLLYWOOD, CALIFORNIA - Saturday October 30, 2010. Justin Bieber at the Los Angeles premiere of Megamind held at the Grauman's Chinese Theater, Los Angeles. Photograph: Tuukka Jantti, PacificCoastNews.com

"El (Michael Jackson, n.r.) si-a dorit intotdeauna sa ii ajute pe ceilalti si si-a dorit intotdeauna sa-i faca pe oameni sa zambeasca, sa fie fericiti, gratie muzicii si cantecelor sale. Este exact lucrul pe care doresc sa il fac si eu",
a adaugat Justin Bieber.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.