Kelly Osbourne si fostul ei logodnic, Luke Worrall, s-au despartit in iulie, insa vedeta nu suportat presiunea Craciunului si si-a facut ex-ul cu ou si otet, pe pagina de Twitter.
Fiica rockerului Ozzy, Kelly Osbourne, in varsta de 25 de ani, nu s-a sfiit sa-si dea fostul partener in vileag, marturisind lumii intregi ca o insela.
Modelul Luke Worrall, in varsta de 22 de ani nu s-ar fi asteptat niciodata ca fosta lui iubita sa vorbeasca intregii lumi despre infidelitatea sa, chiar in ziua de Craciun. Potrivit Daily Mail, aceasta a scris pe pagina de Twitter: "Wow, tocmai am aflat ceva care mi-a ranit sentimentele atat de rau :( si Craciunul era atat de frumos pana acum..."

Kelly a purtat un monolog intrebandu-se retoric: "Ce faci cand cineva te minte in cea mai josnica metoda cu putinta", Neprimind niciun raspuns, aceasta a incercat sa-l atace pe Worrall si avertizandu-le pe alte femei ca nu este cel mai fidel om din lume. Ba mai mult a declarat "ca este cel mai rau lucru care i s-a intamplat vreodata si sa nu-i mai pasa de el".

"@Luke este cel mai mare gunoi, a incercat sa se impace cu mine dupa ce a facut...eu doar am venit acasa de Craciun sa-l vad, in timp ce el era cu 100 de femei si barbati, de asemenea, inselandu-ma pe la spate. Nu a facut decat sa ma foloseasca", a mai scris aceasta.

Vedeta il banuieste si ca s-a folosit de banii, de popularitatea si de influenta ei si ii cere sa-i fie recunoscator ca nu povesteste tot adevarul despre relatia lor. "Voi fi intotdeauna prea buna pentru @luke_worrall, fata lui draguta nu o sa-l duca departe, pentru ca nu are niciun pic de creier sa-l sustina"

  • Kelly and Worrall s-au logodit in martie 2009, la mai putin de un an dupa ca s-au cunoscut.

39603, INDIO, CALIFORNIA - Saturday April 17 2010. Despite some bands being grounded in Europe due to a ban on all flights out of many European countries following the eruption of and Icelandic volcano, the festival is enjoying sellout crowds. The Goldenvoice-promoted fesitval, now in it's 11th year, is drawing a record 75,000 people per day - up nearly 15,000 from last year's average. Photograph: Dome, Jones, PacificCoastNews.com

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.