Spre deosebire de zanele bune care s-au invatat sa dea artistic ochii peste cap si sa fie de o gingasie lesinatoare, Mihaela s-a comportat normal, a avut un discurs lipsit de emfaza, scurt si la obiect. In fond, cel mai important este ca a transportat 20 de tone de ajutoare, nu sa ,ia fata" lumii mimand o falsa generozitate, cum fac altii.

Si, mai mult de atat, Mihaela a venit imbracata foarte decent, intuind ca nimeni n-ar fi apreciat toaletele extravagante, in culori pastelate, atunci cand se vorbeste despre oameni care au ramas fara case. Festivalul "Enescu" a fost apreciat ca fiind evenimentul lunii septembrie, premiul fiind ridicat de ministrul culturii si cultelor, Adrian Iorgulescu. Categoria mass-media a avut in aceasta luna doua premii: unul acordat productiei tv ,Lacrimi de iubire" si ridicat de actorii Sebastian Papaiani si Adela Popescu, iar al doilea acordat ,Galei grilei Antena 1". ,Trei premii speciale pentru trei glorii sportive", a anuntat la un moment dat Cristi Brancu, directorul revistei VIP. Acestea au revenit echipelor Steaua, Dinamo si Rapid pentru calificarile in grupele Cupei UEFA. Antrenorii Oleg Protasov si Ioan Andone au fost aplaudati la scena deschisa, Razvan Lucescu a ratat seara fiind prins in trafic. Draga Olteanu Matei a primit premiul de excelenta al lunii, iar la categoria ,Surpriza lunii" invingatoare la puncte a iesit Mihaela Cijevschi, prima campioana mondiala din istoria boxului feminin romanesc.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.