Eminem a dezvaluit ca s-a aflat la un pas de moarte in 2007, cand, cu o saptamana inainte de Craciun, a fost internat in stare critica dupa ce a luat o supradoza de metadona.

Potrivit femalefirst.co.uk, Eminem a spus ca nu-si aduce aminte nimic din acea perioada.

"Nu-mi amintesc nimic din acel decembrie pana la asta (supradoza de metadona, n.r.). Tot ce-mi amintesc este ca nu reuseam sa ma ridic din pat. M-am ridicat sa merg la baie. Stateam acolo, incercam sa ma usurez si am cazut. M-am lovit tare de podea", a spus el.

Potrivit MEDIAFAX, Eminem a spus ca primul lucru pe care a vrut sa il faca a fost sa isi sune copiii, dar a cazut din nou si nu s-a mai putut ridica. Cantaretul si-a pierdut cunostinta si s-a trezit abia in spital.

"Primul lucru pe care mi-l amintesc este ca incercam sa ma misc si nu puteam. Parca eram paralizat, nici nu puteam sa vorbesc. Doctorii mi-au spus ca am luat echivalentul a patru doze de heroina. Au mai spus ca, daca nu eram ajutat, in doua ore muream", a mai spus Eminem, care a adaugat ca in acea perioada nici macar nu stia ca era Craciunul.

El a adaugat ca, atunci cand s-a trezit pentru prima data, a vrut sa-si sune copiii si sa plece acasa la ei. Rapperul s-a externat la o saptamana dupa incident.


Rapperul american Eminem, care se bucura de o revenire spectaculoasa in industria muzicala, dupa ce s-a luptat multi ani pentru a-si invinge dependenta de droguri, a primit cele mai multe nominalizari la cea de-a 53-a gala a premiilor Grammy, concurand la 10 categorii.

LOS ANGELES, CA - JANUARY 31: Rapper Eminem performs onstage during the 52nd Annual GRAMMY Awards held at Staples Center on January 31, 2010 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)


Eminem a lansat, de-a lungul carierei sale, sase albume, care s-au vandut in 60 de milioane de exemplare in toata lumea. "Recovery", cel mai recent album de studio al rapperului Eminem, a fost lansat in iunie si a fost premiat cu Discul de Platina, la doar 14 zile de la lansare. Ultimul album al lui Eminem a atins aproape imposibilul. In doar doua saptamani a ajuns sa vanda 1.1 milioane de copi, devenind cel mai vandut album de hip-hop din 2010, potrivit 9AM.
Citeste si:
Celebrități care au avut un sfârșit tragic! Au făcut supradoză
Celebrități care au avut un...

LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 12: (NO ARCHIVES/EDITORIAL USE ONLY) Rapper Eminem (L) and singer Rihanna performs onstage during the 2010 MTV Video Music Awards at NOKIA Theatre L.A. LIVE on September 12, 2010 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.