Faimosul bucatar, Jamie Oliver, a declarat presei ca sotia sa gateste oribil si ca el nu se poate atinge de mancarea facuta de ea.
Intr-un interviu foarte nonconformist, Jamie Oliver a spus ca sotia sa si mama a celor patru copii ai sai, gateste ingrozitor si, in timp ce copiilor le place mancarea mamei, el nu se poate atinge de ea.

"Nu pot sa ii zic sotiei mele ca nu taie bine legumele si din acest motiv probabil casnicia noastra merge atat de bine, fiindca ea nu ma vede ca pe un expert in bucatarie. Ii spun mereu ca e buna mancarea, dar sincer, este groaznica", a declarat Oliver.

LONDON, ENGLAND - JULY 07: Jools Oliver and Jamie Oliver attend the world premiere of 'Harry Potter and the Half Blood Prince' held at the Odeon Leicester Square on July 7, 2009 in London, England. (Photo by Dave Hogan/Getty Images)

Cu toate astea, bucatarul a spus ca isi admira sotia care este "o mama incredibila" si a declarat ca i-ar placea sa fie mai mult decat un "tata de weekend" pentru copii sai.

Jamie Oliver si sotia sa, Jools s-au cunoscut pe cand aveau 18 ani si s-au casatorit in 2000, vara asta celebrandu-si cea de-a 10-a aniversare. Ambii au acum 35 de ani.

Bucatarul a recunoscut ca mariajul sau nu e tocmai pe roze, insa, ca orice cuplu, si ce doi trec prin "cicluri de dragoste". Oliver a declarat ca uneori cei doi se detesta, insa pana la urma totul merge bine si asta este farmecul unei relatii de durata.

LONDON - MAY 07: Jamie Oliver and his wife Jools pose in the Awards Room with the award for Factual Series for Jamie's School Dinners at the Pioneer British Academy Television Awards 2006 at the Grosvenor House Hotel on May 7, 2006 in London, England. (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images)

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.