In timp ce unele vedete au risipit mii de euro pe sejururi costisitoare in diverse locuri exotice din afara, altele s-au multumit cu un Craciun traditional romanesc.
  • Delia Matache nu a mai muncit anul acesta de Craciun. Potrivit Click.ro, ea si-a anulat concertele pentru a petrece impreuna cu iubitul sau Razvan Munteanu, tocmai in Maramures, unde au baut palinca si au degustat mancaruri specifice romanesti.
  • Anamaria Prodan a trecut prin mari emotii, de Craciun: dupa ce a ramas mai bine de 24 de ore blocata pe aeroportul din Londra, traficul aerian fiind intrerupt din cauza nametilor, ea a reusit sa ajunga vineri in Las Vegas, insa fiul sau a avut nevoie de ingrijiri medicale de 2000 de dolari.
  • Cristi Brancu si sotia lui, Oana Turcu, au organizat de 25 decembrie un mare chef cu prietenii, de la care nu a lipsit nici Mos Craciun, care a lasat sub traditionalul brad multe cadouri. Sub brad, Oana si Cristi au gasit de la Mosu' multe cadouri, de la decoratiuni interioare, pana la un colier de aur alb cu diamante pentru Oana, dar si o calatorie in insule, la plaja, unde vor pleca in aceste zile!
  • Liviu Varciu a sarbatorit cu mama fiicei sale, dupa ce i-a promis Carminei, fiicei sale in varsta de 9 ani, ca nu va mai petrece nici o sarbatoare fara ea.
  • Andreea Patrascu nu isi face griji pentru silueta ei, de Sarbatori, ci pentru cea a iubitului ei, Cabral., caruia i-a interzis sa se mai apropie de frigider. Aceasta a marturisit ca va recurge la orice mijloace pentru ca logodnicul ei sa nu se ingrase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.