Filmarile pentru noul lungmetraj in care joaca Ewan McGregor, "The Impossible", au fost intrerupte dupa ce actorul scotian a primit amenintari cu moartea din partea unui figurant, informeaza nme.com.
Barbatul, al carui nume nu a fost dat publicitatii, a fost gasit in rulota actorului, in timp ce scria un poem in care il ameninta cu moartea pe acesta. Barbatul a fost concediat dupa ce producatorii au descoperit poemul in care acesta a descris moartea actorului, potrivit MEDIAFAX.

Unul dintre versuri suna astfel: "Si te voi privi in ochi in timp ce voi rasuci cutitul...".

Filmarile au fost intrerupte temporar in urma incidentului.

"Nu am putut chema politia thailandeza pentru ca omul nu scrisese decat o poezie si autoritatile nu ar fi inteles", a declarat o sursa de pe platouri. Figurantul a fost concediat, pentru ca producatorii s-au gandit ca este riscant sa-l mai pastreze in echipa.

Intre timp, potrivit presei internationale, politia a fost alertata, iar barbatul a fost retinut. Barbatul, de cetatenie americana, dar care traieste in Thailanda, nu l-a intalnit niciodata pe McGregor pe platouri, dar i-a folosit rulota.

Filmul "The Impossible" - o drama despre tsunami-ul din 2004
- este regizat de Juan Antonio Bayona, realizatorul thrillerului spaniol "Orfelinatul", si ii are in distributie pe Naomi Watts si Tom Holland.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.