Pirelli a lansat in noiembrie la Moscova calendarul 2011, Mythology, creat de Karl Lagerfeld, al carui cost se ridica la doua milioane de dolari.

Doar 100 de exemplare din editia 2011 vor ajunge in Romania. Calendarul Pirelli 2011 este produs in 23.000 de exemplare si nu are un pret, nu este disponibil la vanzare, scrie Wall-Street.ro.

Dupa ce Patrick Demarchelier a imortalizat China in editia din 2008, Peter Beard a conturat portretul Botswanei in 2009, iar Terry Richardson a adus in prim-plan Brazilia in 2010, “The Cal 2011” exemplifica geniul creator al artistului cu multiple fatete Karl Lagerfeld, al carui simt artistic si estetic este renumit in intreaga lume.


In studioul sau parizian, Lagerfeld a creat “Mythology”, un calendar care reflecta una dintre cele mai profunde pasiuni ale sale, mitologia greaca si romana, povesti despre originile umanitatii relatate prin intermediul aventurilor cu zei si zeite, eroi si eroine. Prin intermediul unei calatorii in trecut, realizata cu ajutorul limbajului universal al fotografiei, “Mythology” ne poarta catre radacinile civilizatiei clasice si poarta Calendarul Pirelli inapoi in Lumea Veche, acolo unde in urma cu 140 de ani s-a nascut compania care avea sa devina o organizatie multinationala cu operatiuni in peste 160 de tari din intreaga lume.

Cele 36 de cadre care compun Calendarul 2011 ilustreaza 24 de subiecte diferite, incluzand zei, eroi si mituri. Aceasta editie are 21 de protagonisti: 15 modele feminine, 5 modele masculine si actrita americana Julianne Moore.

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.