Celebra ferma Neverland din California, care i-a apartinut lui Michael Jackson, ar putea fi transformata in scoala de muzica.

Colony Capital, compania care detine ferma Neverland, doreste sa transforme proprietatea intr-o scoala de muzica, dupa modelul celebrei institutii de invatamant Julliard din New York, scrie femalefirst.co.uk.

Inainte de orice, Colony Capital trebuie sa primeasca in primul rand aprobarea pentru proiect de la oficialitatile din Santa Barbara si in al doilea rand trebuie sa primeasca aprobarea de a folosi numele Michael Jackson pentru a promova institutul.

Although Michael Jackson had long moved out of his famed Neverland ranch in Los Olivos, California July 11, 2009, in the days following his death, fans paid tribute to him leaving cards, flowers, candles, and other mementos outside its gates, where in his honor, the current owners of the ranch played his music through piped-in speakers. The singer, whose career spanned more than 40 years, died at a UCLA Medical Center on June 25, 2009 after several unsuccessful attempts to revive him. The cause of death is currently pending toxicology results. Fame Pictures, Inc

  • Potrivit 9AM, inainte sa moara, Michael Jackson detinea doar un mic procentaj din proprietate.

Aceasta a fost disputata de mai multe ori in instanta incepand din 2006. in noiembrie a trebuit sa predea titlul proprietatii sale Neverland din California unei companii infiintate de el si de trustul de investitii imobiliare Colony Capital LLC, care detine ipoteca pe proprietate. Colony Capital intentiona sa vanda Neverland, care ar fi putut valora intre 70 si 80 de milioane de dolari daca Michael Jackson si-ar fi refacut cariera.
391113 06: An aerial view of a section of singer Michael Jackson''s Neverland theme park June 25, 2001 in Santa Ynez, CA. (Photo by Jason Kirk/Getty Images)

Michael Jackson a parasit proprietatea in iulie 2005 cand a fost acuzat de molestarea unui minor si a zburat in Bahrain, in Golful Persic. Potrivit Dailymail, autoritatile au ordonat atunci ca Neverland sa fie inchis.

Prince Michael, in varsta de 13 ani, si Paris Katherine, in varsta de 12 ani, vor sa transforme celebra ferma intr-un centru dedicat tatalui lor.
Micutii au luat aceasta decizie dupa ce, in luna octombrie, au facut o vizita "secreta" la ferma Neverland, pe care Michael Jackson a vandut-o in 2009, dupa ce a acumulat datorii imense. Si cel de-al treilea copil al starului, Blanket, in varsta de sapte ani, s-a indragostit de Neverland dupa ce a vizitat ferma in vara aceasta.

391113 09: An aerial of singer Michael Jackson''s Neverland Valley Ranch June 25, 2001 in Santa Ynez, CA. (Photo by Jason Kirk/Getty Images)

Avand in vedere ca cei trei copii ai cantaretului vor mosteni multe milioane de dolari dupa ce vor implini varsta de 21 de ani, visul de a rascumpara celebra ferma nu este imposibil.
Citeste si:
Fosta resedinta a cantaretului Michael Jackson, scoasa la vanzare
Fosta resedinta a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.