Megan Fox nu mai are aceleasi forme care i-au adus celebritatea.

Megan Fox, a doua femeie din istorie, onorata sa fie incoronata "cea mai sexy femeie in viata" de catre revista FHM, doi ani la rand, in 2008 si 2009, a fost suprinsa pe o plaja din Hawaii in costum de baie, iar silueta ei voluptoasa pare sa fie de domeniul trecut, scrie dailymail.co.uk.

Anul acesta, actrita, in varsta de 24 de ani, a pierdut titlul de cea mai sexi femeie in viata, oferit de FHM, in fata modelului de la Victoria's Secret, Marissa Miller.


Sept. 10, 2010 - Hollywood, California, U.S. - Actress Megan Fox and Brian Austin Green.''Passion Play'' premiere during the 2010 Toronto International Film Festival at Ryerson Theatre in Toronto, Canada 09-10-2010.. 2010.K65847AM. © Red Carpet Pictures

Megan si Brian, in varsta de 36 de ani, sunt impreuna din 2004 dar relatia lor a fost destul de zbuciumata, cei doi s-au despartit si impacat de nenumarate ori in ultimii ani.
Megan Fox, a cast member in the motion picture western thriller Jonah Hex attends the premiere of the film in Los Angeles on June 17, 2010. UPI/Jim Ruymen Photo via Newscom

Actrita a declarat ca s-a hotarat sa nu mai joace in cea de-a treia parte a francizei de succes “Transformers”, informatia fiind facuta publica de purtatorul de cuvant al actritei, care a tinut sa precizeze ca Megan Fox a luat singura aceasta decizie si nicidecum regizorului Michael Bay.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.