Extravaganta cantareata nu prea se da in vant dupa sarbatorile de iarna.

"Urasc Craciunul. De fapt imi place Craciunul, dar urasc faptul ca unii se simt singuri de Craciun si as vrea sa fie toata lumea fericita", a declarat Lady Gaga, potrivit showbizspy.com.

Intre timp, Gaga vrea sa predea ore de fashion la Univeristatea din New York City.

  • Lady Gaga nu pare are prea mult noroc la Paris

Dupa ce show-urile divei pop din luna octombrie din capitala franceza au fost amanate din cauza protestelor masive impotriva intentiei guvernului de a majora varsta de iesire la pensie, acum un alt concert programat pentru duminica trecuta a fost anulat din cauza vremii, scrie news.yahoo.com.

Photo by: Suzan/AAD/starmaxinc.com 2010 12/17/10 Lady Gaga in concert at the O2 Arena. (London, England) Photo via Newscom

Din cauza caderilor masive de zapada, autoritatile franceze au fost nevoite sa interzica circulatia camioanelor prin regiunea Ile de France, care include si Parisul. Astfel, camioanele cu recuzita necesara pentru spectacolul artiseti nu au ajuns la timp la satdionul Bercy, unde trebuia sa aibe loc concertul.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.