Gotan Project revine pentru a patra oara la Bucuresti, pe 28 februarie 2011, cand celebra formatie de electro-tango va sustine un concert la Sala Palatului, informeaza organizatorii, Events.
Gotan Project, trupa care a dat o noua fata tangoului, se simte la Bucuresti ca la ea acasa. "A fost dragoste la prima vedere", declarase Christoph H. Müller anul trecut, la finalul concertului pe care l-au sustinut in Capitala, tot la invitatia Events.

Cea mai cunoscuta trupa de electro-tango a momentului a inceput ca un experiment muzical. Philippe Cohen Solal, Eduardo Makaroff si Christoph H. Müller au fost primii care au adus cu succes folclorul argentinian pe scena electronica.

"La Revancha del tango", primul lor album, s-a vandut intr-un million de exemplare. A urmat al doilea album, cu influente pronuntate de jazz, "Lunatico", si Gotan Project au plecat in turneu in jurul lumii. Dupa 12 ani, albumul "Tango 3.0", lansat in 2010, face din Gotan Project un clasic "world music" de degustat la orice ora, redefinind elementele marcante ale acestui proiect muzical, scrie MEDIAFAX.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti pot fi achizitionate la preturi promotionale in perioada 15 - 26 decembrie: 96 lei, 120 lei, 152 lei, 192 lei, iar din 27 decembrie la pret intreg: 120 lei, 150 lei, 190 lei sau 240 lei, in functie de categorie. Tichetele se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Humanitas). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Events.

Trupa a mai concertat la Bucuresti in 2006, 2008 si 2010.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.