Michael C. Hall, starul serialului "Dexter", s-a despartir de cea de-a doua sotie, actrita Jennifer Carpenter.

Potrivit UsMagazine, agentul de presa al celor doi a declarat ca “Michael C. Hall, in varsta de 39 de ani si Jennifer Carpenter, in varsta de 31 de ani, care sunt separati de ceva vreme, au intentat divort”.

LOS ANGELES, CA - AUGUST 29: Actress Jennifer Carpenter and actor Michael C. Hall arrive at the 62nd Annual Primetime Emmy Awards held at the Nokia Theatre L.A. Live on August 29, 2010 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Michael si Jennifer, frati in serialul "Dexter", s-au casatorit in noaptea de Revelion din 2008. La inceputul anului Michael C. Hall a fost diagnosticat cu limfomul Hodgkin, un cancer al sistemului imunitar iar in luna aprilie Jennifer Carpenter a anuntat ca sotul ei "s-a vindecat complet" si s-a intors pe platourile de filmare.
Jan 23, 2010 - Los Angeles, California, USA - MICHAEL C. HALL and JENNIFER CARPENTER on the red carpet at the 2010 Screen Actors Guild SAG Awards held at the Shrine Auditorium. © Red Carpet Pictures

Michael C. Hall
a fost recompensat la inceputul acestui an cu un Glob de Aur si cu premiul decernat de Sindicatul actorilor americani/ Screen Actors Guild Award pentru rolul din serialul "Dexter".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.