Sub sloganul "Tine povestile copilariei departe de spital", miercuri, 15 decembrie, in clubul Kulturhaus va avea loc un concert caritabil, in cadrul proiectului Pasi catre Viata.

Concertul are ca scop strangerea de fonduri pentru dotarea si utilarea sectiei de oncologie de la spitalul Marie Curie din capitala.

Si-au anuntat prezenta nume importante de pe scena muzicala contemporana: Vita de Vie, Suie Paparude, Les Elephants Bizzares si Gojira, incepand cu ora 21.00. Gestul lor vine in intampinarea eforturilor depuse de cei implicati in proiect de-a lungul anului, totul spre binele copiilor care se imbolnavesc de cancer si care ar putea fi salvati cu dotarile necesare.

Pentru a se putea bucura de cele patru trupe, cei care vor veni la Muzica pentru viata vor trebui sa doneze o suma de doar 20 de lei. In schimbul acesteia artistii le vor dona un concert si o seara de neuitat.

Misiunea acestui proiect este de a strange o parte din suma ramasa pana la plafonul de 20.000 de Euro, necesar dotarii unei camere sterile de terapie intensiva cu filtre de aer si aparatura. Aceasta camera va scadea riscurile unei infectii letale a copiilor care urmeaza un tratament de chimioterapie.

Iulian Vacarean, coordonatorul proiectului, ne declara: „Noi credem ca faptele bune, oricat de mici si oricat de putine, puse impreuna pot sa faca minuni. Zecile noastre de evenimente nu sunt decat grupuri de gesturi mici de la oameni mici si mari care puse impreuna s-au concretizat in acest proiect: Pasi Catre Viata”.

  • Despre Pasi catre Viata
Proiectul Pasi catre Viata se compune dintr-o serie de evenimente cultural-urbane desfasurate in spatii neconventionale sustinute de studenti la facultatile de arte, arhitectura, design, teatru, sociologie, tineri regizori, muzicieni, poeti, fotografi. Este un experiment de imbinare a simtului artistic cu cel civic. Manifestarile artistice vin in intampinarea celor care nu au timp sa treaca prin galeriile de arta, ele intamplandu-se adesea in strada, totul pentru copiii bolnavi de cancer de la spitalul Marie Curie.
Citeste si:
Pianist de talie mondiala, la Ateneul Roman
Fundatia SERA ROMANIA aduce...

Mai multe detalii pot fi gasite pe www.pasicatreviata.ro si http://bit.ly/3n8X7G.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.