Cantareata americana Lady Gaga isi doreste sa devina profesoara la o prestigioasa universitate din New York, unde ar putea sa predea un curs de arta si design vestimentar.

"Isi doreste sa devina lector si a solicitat un post la celebra Parsons School For Design din New York. Doreste sa se foloseasca de simtul ei artistic si de obsesia ei pentru moda avangardista, pentru a se lansa intr-o cariera academica. Nu s-a semnat deocamdata nimic, dar si-ar dori sa predea un curs de design vestimentar, care sa includa si elemente de muzica, cultura pop si studii mass-media", a declarat o sursa pentru un tabloid britanic, citat de site-ul showbizspy.com.

"Daca totul va merge bine, va fi extrem de interesata de un aranjament permanent. Crede ca daca va preda la o universitate, oamenii vor vedea ca ea este mult mai mult decat un star pop stralucitor ", a adaugat aceeasi sursa, citata de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.