Premierul rus, Vladimir Putin, si-a aratat talentul de muzician acceptand sa cante la pian si sa intoneze melodia Blueberry Hill, in fata mai multor vedete, in timpul unui concert caritabil la Sankt Petersburg.

Printre vedetele invitate la aceasta gala figurau Sharon Stone, Monica Belucci si Mickey Rourke, informeaza Guvernul rus pe site-ul sau, adaugand ca Putin a stat la o masa la care se afla actrita italiana Ornella Muti, relateaza MEDIAFAX.

Intrebat daca accepta sa cante, vineri seara, Vladimir Putin a raspuns: "La fel ca majoritatea oamenilor, eu nu stiu nici sa cant, nici sa dansez, dar imi place sa o fac". Apoi s-a indreptat spre scena si s-a asezat la pian.

El a ales sa cante "Unde incepe patria mama", un cantec celebru din perioada sovietica, pe care l-a mai interpretat la pian in iulie, cu un grup de zece agenti rusi acuzati de spionaj si expulzati de Statele Unite.

Putin a luat apoi microfonul si a incantat publicul cantand in engleza putin din melodia "Blueberry Hill", a lui Louis Armstrong, acompaniat de o formatie de jazz.

Un reportaj al televiziunii ruse l-a aratat pe premier in mijlocul unei multimi de vedete, alaturandu-se formatiei ruse de rock Zemlian, pentru a canta melodia favorita a cosmonautilor, interpretata in mod traditional la cosmodromul Baikonur, inaintea oricarei lansari.

La sfarsitul lui noiembrie, in timpul unui summit privind salvarea tigrului, la Sankt Petersburg, premierul rus i-a multumit actorului american Leonardo DiCaprio pentru prezenta sa, in pofida problemelor de avion, spunandu-i ca este "un barbat adevarat". Intr-o conversatie calduroasa cu liderul rus, Leonardo DiCaprio a evocat originile sale ruse, afirmand ca doi dintre bunicii sai erau rusi si se numeau Smirnov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.