Actrita americana Halle Berry a devenit "noua regina a orgasmului de la Hollywood", dupa ce si-a surprins fanii din lumea intreaga mimand un orgasm in timpul emisiunii "The Jay Leno Show", difuzata joi seara.
Actrita americana a mimat un orgasm dupa ce a discutat cu Jay Leno despre o serie de preparate culinare specifice orasului Chicago. Preparatul care i-a declansat aceasta reactie inedita este "Garrett's Popcorn" - o cutie de popcorn cu branza si caramel, relateaza MEDIAFAX, citand thesun.co.uk.

Actrita americana, care in tinerete a locuit timp de patru ani la Chicago, a declarat: "Obisnuiam sa traiesc in acel oras pentru gustul mancarii din Chicago". "Te voi lasa si pe tine sa incerci. Am aici o cutie de Garret's Popcorn. E cea mai buna combinatie din lume de popcorn cu branza si caramel", i-a spus Halle Berry lui Jay Leno.

Actrita americana, in varsta de 44 de ani, i-a oferit gazdei emisiunii o cutie imensa de popcorn. Ea a declarat cu aceasta ocazie ca este capabila sa "devoreze" de una singura o astfel de cutie cu popcorn pe durata vizionarii unui singur film.

"Pot sa dau gata o cutie ca aceasta pe durata unui singur film. Trebuie sa le iei impreuna - o bucata cu caramel si o bucata cu branza. E un amestec care te duce la orgasm", a adaugat Halle Berry, care in secundele urmatoare a inceput sa mimeze un orgasm pe celebra canapea din emisiunea lui Jay Leno.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.