Actrita Natalie Portman a renuntat la dansul si piruetele din cel mai recent film al sau, "Lebada neagra", pentru a filma un scurtmetraj alb-negru in care se dezbraca.

La inceputul clipului, actrita sta pe un scaun, intr-o camera goala, fiind imbracata cu o rochie lunga de satin, o capa, sandale cu toc inalt, manusi de seara si o peruca cu par blond lung si ondulat, relateaza MEDIAFAX, citand dailymail.co.uk.

Portman incepe sa isi dea jos accesoriile si hainele, aruncându-le lânga scaun. Actrita ramâne imbracata doar in lenjerie de satin, iar la sfârsit isi da jos chiar si peruca blonda, lasând sa se vada parul ei negru acoperit de o plasa pentru par.

Clipul face parte dintr-un film special creat pentru a fi distribuit impreuna cu editia de Hollywood a revistei New York Times, intitulat "Fourteen Actors Acting", in care au filmat "actorii care au definit cinematografia anului 2010". Considerat "un supliment multimedia interactiv", acest proiect video reprezinta "o galerie video a tipologiilor clasice de actori" si contine 14 scurtmetraje de câte un minut, filmate in alb-negru

In filmul regizat de Solve Sundsbo joaca Natalie Portman, James Franco, Javier Bardem, Jesse Eisenberg, Chloe Moretz, Michael Douglas, Matt Damon, Jennifer Lawrence, Noomi Repace, Vincent Cassel, Anthony Mackie, Robert Duvall, Lesley Manville si Tilda Swinton.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.