Jojo era o blonda. Acum este fata amuzanta pe care o admira scolitii care se uita de cind se stiu la Divertis. Inainte credea ca „Roz este tot ce conteaza“, acum spune ca pentru un rol bun s-ar ingrasa si ar munci pe brinci.

A pornit nu neaparat de jos, cit din meseria care amageste mii de adolescente cu ginduri de marire - modelling-ul. A renuntat destul de repede la cariera de blonda de coperta, pentru cea de cintareata. Chiar daca vocea nu ii lipseste, nici macar romanii nu erau pregatiti pentru versurile "Buzele mele au gust de inghetata/Stringe-ma-n brate, gusta-le odata". Daca aceasta perioada a invatat-o ceva, trebuie sa fie vorba de increderea in sine si in avantajele pe care ti le poate aduce un fizic bine pus la punct.

Siliconul de umflat cariera

Dupa o perioada petrecuta in sinul televiziunii publice, pe post de prezentatoare sexy a unei emisiuni de copii, a urmat aparitia in "Playboy". "Eram pe val. Aparitia mea in 'Playboy>> a fost o strategie de promovare", justifica ea acest pas. Desi revistele de gen consemnau doar schimbarile trupesti ale tinerei, la acea vreme, Jojo incepe sa dea inapoi in fata microfonului si intra la Facultatea de Arte a Universitatii Hyperion. "Alaturi de sotia lui, domnul Virgil Ogasanu m-a indrumat sa nu neglijez scena de teatru, pentru ca, in perioada studentiei, eu nu eram foarte convinsa ca vreau sa urc pe scena, ca actrita".

In pielea Natasei

"Baietii de la Divertis aveau nevoie de un alt personaj feminin - pina la acea data doar Monica Anghel era in grup -, cu caracteristici fizice ca ale mele si care sa poata fi prezent la filmari, in turnee, oriunde era nevoie." Asa a inceput, in urma cu un an, colaborarea cu una dintre rarele trupe de umor veritabil de la noi, iar rolul frumoasei basarabence, care bea vodca si ii respinge avansurile lui Vlahopol, i-a ridicat rapid cota de admiratie in rindul telespectatorilor cu prejudecati. Ca informatie de subsol, pare-se ca Jojo este obligata prin contract sa nu isi schimbe culoarea parului.

Viitorul e pop

Desi si-a asumat-o ca pe un esec, cariera muzicala inceputa si sfirsita cu single-ul "Roz" este pe cale de relansare, iar filiera abordata va fi tot pop-dance, "singura care mi se potriveste". A terminat de curind filmarile la pelicula "Un caz de disparitie", in care interpreteaza perso-najul negativ si pentru care, daca regizorul Dan Paduraru i-ar fi cerut, spune ca ar fi sacrificat si bruma de timp liber pe care-l mai are la dispozitie. "Eu sint in stare sa muncesc si 15 ore pe zi, si chiar mai mult, daca este cazul. Si daca ar fi vorba de o transformare fizica - sa-mi tund parul, sa ma ingras etc. - as fi dispusa sa fac asta oricind pentru un rol. Totusi, nu as putea sa plec din tara prea mult timp si sa fiu departe de parintii mei". In rest, alte schimbari radicale de imagine nu-si mai fac loc in agenda lui Jojo, indiferent de proiectele muzicale sau cinematografice, prioritara raminind Antena 1. "Lucrez intr-un domeniu creativ si am o meserie care imi permite sa ofer zimbete si bucurie celor din jur si asta imi face placere. Nu as vrea sa schimb cu nimic viata mea de acum", descrie ca pe o replica rascitita satisfactiile oferite de colaborarea cu Toni Grecu&Co.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.